Snow Xperience

logo snowX infill
wintersportkamp
wintersportkamp Thrillcampz
IMG 4536

Speikboden & Klausberg

6 dagen skiën en boarden waarvan 3 dagen in Speikboden en 3 dagen in Klausberg. Van het hotel rijden we max. 20 minuutjes tot aan het skigebied met de bus.

Extra activiteiten

Snow Xperience is meer dan een wintersportkamp! We plannen leuke (avond)activiteiten zoals rodelen, après-ski, een fakkeltocht en nog zo veel meer!

Krokus-
vakantie '24

In de krokusvakantie trekken we er weer op uit. Van vrijdagavond 9 februari 2024 tot zaterdagochtend 17 februari 2024 kan je ons in de Italiaanse Alpen vinden!

Heen- en terugreis

Onze vertrek- en aankomstplaats is in Schoten. Met een comfortabele bus rijden we tot onze eindbestemming. Onze bus blijft mee op bestemming!

Leeftijden en groepen

We werken in twee groepen voor verschillende leeftijden (- 16 en +16). Verder kan je kiezen tussen skiën of snowboarden en alle niveau's zijn welkom!

Hotel Peintner**

Verblijven doen we in Hotel Peintner. 
In dit gezellige en authentieke hotel liggen enkel deelnemers van ons wintersportkamp.

Prijzen en opties

IMG 4535

€ 985
per persoon

Huur materiaal € 55

IMG 4538

Huur materiaal:

€ 55
Een optionele verzekering maar zeker wel een aanrader. Zo hoef je zelf geen materiaal te voorzien vanuit België. 

Annulatieverzekering:

€ 35
Een optionele verzekering maar zeker wel een aanrader.

Assistance verzekering:

€ 25
Deze optie is verplicht voor het reizen in groep naar het buitenland. U kan deze verzekering bij ons afsluiten of bij uw eigen makelaar.

Nog vragen?

Een wintersportkamp naar de Italiaanse alpen brengt ongetwijfeld heel wat vragen met zich mee. Wij hopen hier al enkele van uw vragen beantwoord te hebben. 

Nog andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail!

Inschrijven kan u eenvoudig doen door hierboven op de knop “Inschrijven” te klikken. We organiseren deze reis voor de leeftijden 12 tot 15 jaar en 16 tot 18 jaar. 

Eens u op de knop klikt zal u doorgestuurd worden naar een andere pagina waar u uw boeking kan vervolledigen.

Op reis vertrekken met de juiste verzekeringen geeft toch een rustiger gevoel. Daarom bieden wij verschillende verzekeringen aan. 

Via onze annulatieverzekering kan u voor vertrek, bij dwingende redenen, de reis annuleren. Vraag gerust per e-mail even naar de voorwaarden.

Verder bieden wij ook nog een Assistance verzekering aan. Deze is verplicht maar hoeft u niet per se bij ons af te sluiten. Heel wat andere verzekeringsagenten bieden deze verzekering ook aan.

Daarnaast is het ook verplicht in de Italiaanse Alpen op een Engelstalig document van uw familiale verzekering mee te nemen. Dit document kan u voor de afreis aanvragen bij uw verzekeringsmakelaar. Wie aangesloten is bij Sneeuwsport Vlaanderen kan dit document ook daar aanvragen.

De naam Snow Xperience dekt de volledige lading! Een combinatie van ski- of snowboardles in de voormiddag, vrij begeleid skiën of boarden in de namiddag, sfeermomentjes op de pistes en in het hotel, avondactiviteiten zoals een fakkeltocht, rodelen, après-ski, het zit allemaal mee in het pakket!

Nee, dat hoeft niet! Op basis van de niveaus van de deelnemers maken wij verschillende groepen. In de voormiddagen geven onze monitoren ski- of snowboardles. In de namiddag kunnen de deelnemers zelf oefenen tijdens het vrij begeleid skiën of boarden. Uiteraard laten wij dan onze beginners niet in de steek! 

De reis vertrekt in Schoten op vrijdagavond 9 februari 2024 en komt terug aan op zaterdagochtend 15 februari 2024. Alle verplaatsingen zoals de heen- en terugreis doen we met een comfortabele bus. Deze bus blijft voor ons ter plaatse, dus alle transport (op 1 rit na) doen we allemaal met onze eigen bus.

Dit is een reis op basis van vol pension. Tijdens de ochtend en avond eten de deelnemers in het hotel, de lunch nemen zij in een restaurant op de piste. 

Bij de ski-en snowboardgroepen trachten we zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijd en niveau.

De avondactiviteiten gebeuren strikt gescheiden. De laatste avond organiseren we wel op dezelfde locatie, het einde van de laatste avond is wel afhankelijk van de leeftijd. 

Wanneer de knop “Inschrijven – Wachtlijst” beschikbaar is, betekent dit dat je jezelf op de wachtlijst kunt zetten. Thrillcampz spant zich maximaal in om extra beschikbare plekken te creëren. In je persoonlijke “Mijn Thrillz” zone kun je de positie op de wachtlijst bekijken.