Contact

Via e-mail:

info@thrillcampz.be

Telefonisch:

U kan ons altijd bellen op 03 302 39 88.
Wij zijn dagelijks bereikbaar tot 20 u.

Noodnummer: kan u vinden in de briefing van het kamp. Gelieve geen berichten naar dit nummer te sturen.

Via ons contactformulier:

Meest gestelde vragen:

Zeker! Op onze kampen geven wij verschillende kortingen:

  • Gezinskorting: bij het inschrijven van meerdere gezinsleden geniet je vanaf het tweede gezinslid van een korting van € 10 per kamp.
  • Vroegboekkorting zomerkampen: indien je een zomerkamp (juli & augustus) boekt voor het einde van januari geniet je van een korting van € 10 per kamp.
  • Getrouwheidskorting: wanneer een kind deelneemt aan 2 of meer van onze kampen geniet je van een korting van € 10 vanaf het tweede kamp.
  • UitPas van Polder tot Kempen: alle externe kampen in Schoten. 

Let wel, onze kortingen zijn niet te combineren: De hoogste korting wordt automatisch verrekend.

Inbegrepen 

Bij  interne en externe kampen is de verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid inbegrepen. Bij schade of ongeval zal de verzekering van Thrillcampz aangesproken worden na de familiale verzekering van de deelnemer. Diefstal, schade of verlies van materiaal wordt niet verzekerd.

Thrillcampz is verzekerd bij Ethias onder het polisnummer 45.467.325.

Aan te raden (interne kampen) 

Een annuleringsverzekering is niet verplicht en niet inbegrepen, maar wel aan te raden. Je kan ze afsluiten bij de inschrijving of tot max.14 dagen na de inschrijving. 

Hou er rekening mee dat bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het kamp en zonder annuleringsverzekering, geen enkele vorm van terugbetaling mogelijk is.

Verplicht in het buitenland

Een assistance-verzekering is niet begrepen in de reissom.
Dit is een aanvullende verzekering op de ziekteverzekering (via uw ziekenfonds).
U kan ook een assistance verzekering nemen via Thrillcampz. 

Wanneer u een verzekering via Thrillcampz neemt dan ben u verzekerd via Ethias assistance. 

Als je met vragen of opmerkingen zit mag je ons altijd mailen. Ons e-mailadres is info@thrillcampz.be. 

Bij het boeken van een kamp kan je onmiddellijk na de boeking kiezen om te betalen met Bancontact of via de QR-code op je scherm. Na de betaling zal er een bevestiging van betaling per e-mail verstuurd worden.

Echter is betalen op dat moment niet verplicht. U kan er ook voor kiezen om nog andere kampen te boeken of te betalen op een later moment.

Bij boeking ontvangt u per e-mail automatisch uw factuur. Wenst u deze graag via overschrijving te betalen? Gelieve ons hiervoor te contacteren via e-mail op info@thrillcampz.be.

Onze algemene voorwaarden kan u helemaal onderaan onze pagina. vinden.

Wijziging door Thrillcampz:

Indien er omwille van organisatorische redenen zaken wijzigen aan het kamp zal Thrillcampz u altijd vooraf contacteren. Indien u niet akkoord gaat met de wijziging kan u een overboeking naar een ander kamp of een terugbetaling aanvragen.

Annulatie door Thrillcampz:

Thrillcampz doet er alles aan om het geboekte kamp te laten doorgaan. Soms is het echter niet mogelijk (door bijvoorbeeld te weinig boekingen). Hiervan zal Thrillcampz u op voorhand contacteren. Thrillcampz zal dan het betaalde bedrag omzetten in krediet om voor een later kamp te gebruiken. Indien gewenst betaald Thrillcampz het betaalde bedrag terug.

Annulatie door de deelnemer:

Kosteloos annuleren kan tot maximaal 14 dagen na inschrijving of wanneer het kamp start binnen deze termijn van de geboekte vakantie. Nadien geldt volgende annuleringsprocedure met bijhorende kosten:

  • Meer dan 90 dagen voor aanvang van de activiteit: 25% van het factuurbedrag.
  • Binnen 90 dagen voor aanvang van de activiteit: 50% van het factuurbedrag.
  • Binnen 30 dagen voor aanvang van de activiteit of niet komen opdagen: 100% van het factuurbedrag.

Deze procedure geldt zowel voor betaalde als niet-betaalde facturen.
Wanneer de deelnemer de plaats van het kamp of activiteit vroegtijdig verlaat, kan geen terugbetaling gebeuren. Ouders of verzorgers zorgen dat de deelnemer de locatie kan verlaten en op eigen initiatief en kosten veilig naar huis kan.
Indien de deelnemer niet kan deelnemen wegens medische redenen zal er een terugbetaling gebeuren indien de ouder of verzorger een medisch attest per email doorstuurt naar Thrillcampz.

 

Ja hoor! Thrillcampz is een erkende jeugdorganisatie waardoor wij u na het kamp een deelnameattest opsturen. Dit attest kan u o.a. gebruiken voor terugbetalingen aan te vragen bij uw mutualiteiten. Naast het deelnameattest leveren wij voor bepaalde kampen ook een fiscaal attest af.

Twee weken voor de start van het kamp krijgt u op het e-mailadres waarmee u een account maakte op onze website een e-mail met alle praktische info over het kamp?

Hebt u onze e-mail gemist of verwijderd? In “Mijn Thrillz” kan u in uw dashboard bij het geboekte kamp klikken op praktische informatie. Hier kan je dan alle informatie vinden betreffende het kamp (planning, locatie, extra’s, …).

Zeker! Thrillcampz biedt kampen aan mét en zonder overnachting. Onze kampen met overnachting gaan tijdens de zomermaanden door in Schoten, Waregem, Ronse en de kust. In de herfst- en paasvakantie overnachten we in Zoersel. 

Voor onze kampen met overnachting is een zakcentje aangeraden. Tijdens onze kampen organiseren we regelmatig barmomentjes én voorzien we op de laatste avond een leuk feestje. De deelnemers kunnen hier een extra (fris)drankje of snack kopen aan zeer democratische prijzen.

Op kamp maken wij geen probleem van GSM gebruik. Dit dient wel te gebeuren volgens de regels die besproken werden met/door de kampleider. Wanneer we merken dat GSM gebruik leidt tot pesterijen, heimwee, asociaal gedrag dan zal de kampleider dit met de deelnemer bespreken.

Thrillcampz is niet verantwoordelijk voor schade/diefstal aan persoonlijke spullen.

Je kan monitor worden vanaf dat je 16 jaar bent. We hebben hiervoor een aparte pagina gemaakt. Deze kan je vinden onder monitoren in de balk bovenaan onze pagina.

Let's get social!

Check zeker ook eens onze sociale media: